This is a demo store. Any orders placed through this store will not be honored or fulfilled.

Wie zijn wij?

Onze geschiedenis

De geboorte van het bedrijf kan niet eenvoudiger zijn. Ik heb toen een aantal jaren in een Duitse import-exportbox gewerkt. De hoofdactiviteit was het leveren van centrale inkoop en andere leveranciers op het gebied van pleziervaartuigen. Later hebben we onze services uitgebreid naar individuen.
Helaas besloot onze oude admiraal om met pensioen te gaan op de leeftijd van 80 en stopte zijn activiteiten.

Als werk en de sfeer die ik leuk vond, lanceerde ik de volgende dag, 1 januari 2015, GardenSpareParts

Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.Onze activiteit

We verkopen gereedschappen en accessoires voor de motocultuur van plezier. Van scharen tot aan de tractor gemonteerde grasmaaiers. Wij zijn gespecialiseerd in reserveonderdelen van grote Europese en Amerikaanse merken. Dit is het leuke deel van de baan; Wetende dat een machine niet overbodig is, tot oneindig tot een gereduceerde prijs gerepareerd kan worden.

Wij zijn gevestigd in België, in het centrum. Het adres van ons magazijn is Jardin Dépanneur 3 Place Gentinnes 1450 Gentinnes.

We leveren aan heel Europa, inclusief DOM-TOM, maar ook aan Noord- en Zuid-Amerika, Rusland en Azië. In theorie duurt het slechts zes dagen om problemen op te lossen in Guadeloupe of Australië.

Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.Onze toezeggingen

We zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend. Als u op zoek bent naar een specifiek stuk, de eenvoudigste en stuur ons een e-mail. Dit geeft ons de tijd om te zoeken voordat we u antwoorden.

Als we u het gevraagde gedeelte niet kunnen geven, zullen wij u alle verzamelde informatie verstrekken om uw zoektocht elders te vergemakkelijken.

In de loop der jaren hebben we banden gelegd met verschillende leveranciers in België, Duitsland en Frankrijk. We zijn eraan gewend elkaar te helpen en er is geen echte concurrentie tussen ons. "Eenheid is kracht" is het motto van ons kleine land. Kortom, men vindt bijna alles, zelfs voor oudere machines.

Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.

Testimonials van tevreden gebruikers

"OK - goede prijs-snelle levering - bedankt"


"Alles is perfect en snelle levering"

"Het artikel voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Na het iets opwarmen van de handgrepen, zijn ze energiek op de armen van de kruiwagen gleed en nu geeft het me veel gebruiksgemak. Volledige tevredenheid!"

"Uitstekend product met een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop."

"Het product voldoet aan mijn verwachtingen. De levering was snel en zeer goed beveiligd. Het product is in hoge mate in overeenstemming met wat ik wilde. Het werd geleverd met een beschermende meshouder. Het is zwart, zoals verwacht"

Waarom wij in plaats van een andere?

Met onze ervaring in grote structuren hebben we de onze gecreëerd, vrijwillig bescheiden en klantgericht.

 • Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.Concurrerende prijs.

  We zijn erg alert op marktprijzen en we werken de prijzen zeer regelmatig bij. We streven ernaar om zoveel mogelijk op één lijn te blijven met onze concurrenten.
 • Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.Breed scala aan gereedschappen en reserveonderdelen.

  Meer dan 15.000 reserveonderdelen, meer dan 500 machines en toebehoren
 • Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.Kwaliteitsproducten.

  We gaven de voorkeur aan grote merken. Sommige zoals AL-KO of ECHO bieden u garanties tot 5 jaar. We hebben ook een breed scala aan professionele hulpmiddelen.
 • Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.Onmiddellijke beschikbaarheid

  . 94% van onze artikelen wordt opgeslagen in België en verlaat het magazijn dezelfde dag nog.
 • Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.Keurige en snelle levering.

 • Outils, pièces détachées, accessoires et consommables indispensables pour les professionnels de la motoculture.Advies en diensten op maat.

Nos ambitions pour le futur ? Devenir le n°1 de la pièce détachée de qualité